Back to Question Center
0

Vattenmelon Gazpacho

1 answers:

Vanligtvis spenderar vi galet mycket tid i köket, men den héliden tiden på ¥ året förredrar vi att vara ute sé mycket som møjligt. Nür vi trots allt stà ¥ ri köket fÞr att laga middag fßrsker vi gÃ|ra det bis en snabbvisit, genom att kasta ner lite sallad i en skà ¥ l,. eller mixa ihop några grönsaker bis en soppa - arcelik muesteri hizmetleri.

Vattenmelongazpacho

En soppa som vi har varit smått satta av den hér Sommaren à ¥ gazpacho. Vi har testat olika recept varje gång;. en klassiszt variante, en version med mango, en vit gazpacho (som kanske är värd ett eget inläg) â € | men den gazpacho som vi tyckte allra bässt var den dÃ|r vi använde. vattenmelon ist schön für früchtetee. Den blev lite sötare och mycket fråschare och somrigare аn det klassiska receptet. Och den Ãœber Superkel att göra: hacka, mixa, frys ner, à "t

Vi ​​serverade den ich smà ¥ glas und åt som furrätt, Männer du kan lika. gärna häla upp den i skà ¥ rà ¥ rà ¥ ¢ ta den som en lättare middag, eventuellt tillsammans med en skiva av và ¥ rt citrondinkelbröd .

Vattenmelongazpacho

Innan vi gà ¥ r vidare bis receptet vill jag bara säga att jag áskar de här bildern!. Den géngen har min superduktiga syster hjälpt oss att the demute und det vackra kvællsljuset. Hon arbetar som fotograf, und fotar für allt frÃÆ'Ã,Â'n glassiga restidningar bis coola lät¤ra magasin. Hon harockså varit min fotolärare och bland annat lääÃÃÂ,ÃÂ,ÃÂ,Ã,ÃÂ,ÃÂ,Ã,ÃÂ,ÃÂ,Ã,ÃÂ,Ã,ÃÂ,Ã,ÃÂ,Ã,ƒÃ,ƒÃ,Â,Ã,Â,Ã,ƒÃ,Â,Ã,Â,Ã,Â,Ã,Â,Ã,Â,Ã,¤Ã,Â,,,,,,,,,,,,,,,,,. Och varje gà ¥ ng hon har stältt upp och fotat till den hà ¤ rer bloggen ser maten supergott ut, mà ¤ nner hon fà ¥ ngar ocksà ¥ en speciell känsla i bilderna.

Vattenmelongazpacho (receptet kommer ursprunglügen frà© n simple blueprint )
Blir ca 8 glas som förÃÂtt eller 4 skà©. ¥ lar som middag

1,5 l (ca. 1/2 mellanstor) vattenmelon, urkönnad och delad i 2 cm stora tärningar
2 stjälkar selleri, hackad i bitar.
3 medelstora tomater, lite slarvigt hackade (bara sås att blir lött at at mixa)
1/2 gurka, slarvigt hackad
2 röda paprikor, lite slarvigt hackade (. 26) 2 cm färsk ingefära, skalad och riven
1/2 rüd chilifrukt
Saft fràn n 2 Limette
en näve färsk Basilika
Salz öf für. ¤rsk svartpeppar

Lägg 5-6 tärning av vattenmöllenen und nâgra bitar selleri i vart och ett av de 8 glasen. Hähnchen rösten i en Mixer / matteredare (eller i en skål och mixa med mixarstav). Là ¥ t allt mixas tills det fà ¥ r soppkonsistens, smaka av och tillsätt mer salt och peppar vid behov. HALL upp i glasen und satt die ich frysen eller kylskà ¥ pet (berende på å hur snart soppan ska serseras), den ska vara kall men inte fryst. Kellner mit Thunfisch und Vattenmelone für einen Glaskännchen.

Foton Johanna Frenkel

5 days ago